Belediye Başkanı Eren, İş Adamlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Eren, İş Adamlarıyla Buluştu

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, gurbette yaşayan Koyulhisarlı iş adamlarıyla bir araya geldi.

24.06.2012 16:46

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, gurbette yaşayan Koyulhisarlı iş adamlarıyla bir araya geldi.

Eren, bir otelde gerçekleşen buluşmada, ilçenin her geçen gün gelişip kalkınması için ellerinden gelen tüm çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Koyulhisar'da bu yıl önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Eren,

"Koyulhisar'ı Kelkit Vadisi'nin incisi bir ilçe yapmaya kararlıyız ve ilçemizdeki çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyoruz" dedi.

Sivaslı İşadamları Grubu eski başkanlarından Hacı Mustafa Aydoğdu ise gurbette yaşayan Koyulhisarlılar olarak, ilçe için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Koyulhisar Merkez Derneği Başkanı Sebahattin Erçin de ilçenin gelişip kalkınması noktasında yaşanan gelişmelerin sevindirici olduğunu anlatarak,

"Bizler de ilçemizi daha ileri noktalara taşıma konusunda gereken tüm desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Önder Felek - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Eren, İş Adamlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement