Kavak Belediyesi Eğitime Destek Programı kapsamında, Merkez Şehit İlhan Ortaokulu bahçesinde düzenleme çalışmaları yaptı.
Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Merkez Şehit İlhan Kuşan Ortaokulu yetkililerin talebi doğrultusunda okul bahçesinde parke taş ve bordür çalışması yapıldığını söyledi.
Belediye işçilerinin çalışması sırasında okul personelininde iş gücü katkısında bulunduğunu belirten Sarıcaoğlu, "Bizim en değer verdiğimiz kurumlarımızdan birisi de okullarımızdır. Hizmet olarak her zaman eğitim-öğretim ve okullarımızın yanındayız. Diğer okullarımızdan da talep gelirse ihtiyacı gidermeye çalışırız" dedi.
Son Dakika › Yerel › Belediyeden Eğitime Destek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?