Beşiri'de Parke Ve Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiri'de Parke Ve Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Beşiri\'de Parke Ve Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor
14.09.2015 09:19

Batman Beşiri İlçesinde parke döşeme ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Öztürk, parke çalışmalarına katıldı

Batmanın Beşiri İlçesi Belediye Eş Başkanı Mustafa Öztürk, ilçe merkezinde devam eden alt yapı ve parke döşeme çalışmalarına katıldı.

İlçedeki sokak ve caddelerde parke çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Öztürk, ilçede parkesiz alan bırakmamayı hedeflediklerini belirtti.

Ayrıca, Beşiri Yaşar Kemal Caddesi'nde uygulanacak olan vizyon projenin yapımı devam ediyor.

Proje kapsamında 25 metre genişliğinde çift yönlü ulaşıma açılacak olan yolda bisiklet yolu ve yaya yolu yapılacak.Eş Başkan Mustafa Öztürk "Beşiri'de vizyon proje için kolları sıvadık. Yaşar Kemal Caddesi'nde 25 metre genişliğindeki yolu çift yönlü olarak ulaşıma açacağız. Bisiklet yolu ve yaya yolunun yanı sıra engelliler için de uygun hale getirilecek. Bu yolun tamamlanması ile birlikte Beşiri'de hem ulaşım büyük ölçüde rahatlayacak hem de görüntü olarak daha güzel bir imaja kavuşacak. Okula gidip gelen öğrenciler için bu yol daha güvenli hale gelmiş olacak" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beşiri'de Parke Ve Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika


Advertisement