Bilen: "Bizden Daha Fazla İstediler" - Son Dakika
Yerel

Bilen: "Bizden Daha Fazla İstediler"

Bilen: "Bizden Daha Fazla İstediler"

1.Amatör Küme 3. Grup’ta mücadele eden Yıldızspor’un antrenörü Serkan Bilen, 4-2’lik skorla kaybettikleri Yazıderespor karşılaşmasını değerlendirdi.

25.12.2013 17:29

1.Amatör Küme 3. Grup'ta mücadele eden Yıldızspor'un antrenörü Serkan Bilen, 4-2'lik skorla kaybettikleri Yazıderespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Yazıderespor karşılaşmasına kazanmak için çıktıklarını kaydeden Bilen, "Rakibimizin de şampiyonluk için kazanması gerekiyordu. Nitekim, bizden daha fazla istediler ve kazandılar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz"dedi.

BİZ YOLUMUZA BAKIYORUZ

Hafta sonunda grubun iddialı ekiplerinden Sultanhisarspor ile oynayacaklarını anlata Bilen, "Sultanhisar maçına da nasıl Umurlu Belediyespor ve Yazıderespor maçına kazanmak için çıktıysak, yine kazanmak için çıkacağız. Sahada mücadelemizi sergileyeceğiz. Kimin şampiyon olduğu, kimin olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Biz yolumuza bakıyoruz" diye konuştu.

U 19 1.Amatör Küme'de şampiyonluk kovaladıklarını,son olarak Pamukspor'u deplasmanda geçtiklerini hatırlatan Bilen, "Yolumuza iyi devam etmek istiyoruz. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası'na gitmek. Grubumuzda ya birinci, ya da ikinci olmamız gerekiyor. Mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilen: 'Bizden Daha Fazla İstediler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement