Bilen: "Çıkıp Futbolumuzu Oynayacağız" - Son Dakika
Yerel

Bilen: "Çıkıp Futbolumuzu Oynayacağız"

Bilen: "Çıkıp Futbolumuzu Oynayacağız"

1.Amatör Küme 3. Grup’ta düşmeme mücadelesi veren Yavuzköyspor’u ağırlayacak olan Yıldızspor’da antrenör Serkan Bilen, hiçbir takımın durumunun kendilerini ilgilendirmediği belirtti.

23.01.2014 09:39

1.Amatör Küme 3. Grup'ta düşmeme mücadelesi veren Yavuzköyspor'u ağırlayacak olan Yıldızspor'da antrenör Serkan Bilen, hiçbir takımın durumunun kendilerini ilgilendirmediği belirtti.

Yıldızspor'un her zaman sahaya çıktığında kazanmak için mücadele ettiğini belirten antrenör Serkan Bilen, "Biz yine sahaya çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Ligden kim düşmüş ve kim şampiyon olmuş bizim için önemi yok. Biz kendimize yakışanı yapacağız" dedi.

Yıldızspor'un geçmişinde bu tip maçlar olduğuna dikkat çeken Bilen, "Rahmetli Başkanımız Kenan Duman zamanında ben hem Kızılcaköyspor'un antrenörü hem de Yıldızspor'un yöneticisiydim. Yıldızspor ile Kızılcaköyspor karşılaştığında, Kızılcaköyspor olarak Yıldızspor'u yenmiştik. Biz yine kendimize yakışanı yapacağız. Sahada en iyi şekilde mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilen: 'Çıkıp Futbolumuzu Oynayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement