Binlerce Hamidiyeli İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Binlerce Hamidiyeli İftarda Buluştu

Binlerce Hamidiyeli İftarda Buluştu

Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında binlerce vatandaş aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

05.07.2014 16:24

Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında binlerce vatandaş aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan bereketinin en güzel anlarının yaşandığı sokak iftarlarının 6'cısına Hamidiye Mahallesi ev sahipliği yaptı. Her gün bir mahallede kurulan ve coşkunun eksik olmadığı iftar sofrasına oturan binlerce Hamidiyeli dualarla oruçlarını açtı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın eşi Fatma Kılıç ile birlikte ev sahipliği yaptığı iftara AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kaya, Başkan Yardımcıları Oğuz Toktekin, Mevlüt Öztekin, Şaban Demirel, Özel Kalem Müdürü Nuran Sevinç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Bika ve Kağıthaneliler katıldı.

Hacıvat-Karagöz, Nasrettin Hoca ve palyaçolarla ezan saatine kadar çocukların eğlendiği iftar sofrasında masaları tek tek dolaşan Başkan Kılıç, mahalle sakinleriyle sohbet etti ve niyetlerinin kabul olmasını diledi. Ramazan ayının merhamet ayı olduğunu ifade eden Başkan Kılıç, "Bugün bizleri yalnız bırakmayan, soframıza oturan Hamidiye Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın eğlendiği, büyüklerimizin bir araya gelerek paylaşmanın lezzetini duyduğu bu güzel ayın kıymetini bilmeliyiz. Gönüllerin huzurla dolduğu, paylaşmanın, kardeşliğin hatırlandığı Ramazan günlerindeki birlikteliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binlerce Hamidiyeli İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement