Bolvadin'de Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Bolvadin\'de Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Afyonkarahisar'a bağlı Bolvadin ilçesinden belediye tarafından başlatılan alt yapı çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğü bildirildi.

26.09.2013 17:54

Afyonkarahisar'a bağlı Bolvadin ilçesinden belediye tarafından başlatılan alt yapı çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğü bildirildi.

Bolvadin ilçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar bir program dahilinde yürütüldüğü belirtilirken, önceden tespiti yapılan cadde ve sokaklarda ekiplerinin asfalt serim işlemini yaptıkları bildirildi. Ağılönü ve Bağlarbaşı bölgelerinde devam eden çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, kış mevsiminin yaklaşması ile çalışmaların hızlandığını kaydederek, "Tüm imkanlarımızla yol faaliyetlerini devam ettiriyoruz. Önceki açıklamalarımda da belirttiğim gibi sezonu en iyi şekilde değerlendirme çabası içerisindeyiz. İnşallah yol sorunumuzu asgariye indirmek için yaptığımız programlı çalışmalarımız netice verecektir" dedi.

Ağılönü semtinde 15 bin metrekare, Bağlarbaşı'nda semtinde ise yaklaşık 4 bin metrekare soğuk asfalt çalışması yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan, Bekirağa mahallesinde daha önce ihalesi gerçekleştirilen kaldırım döşeme çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi. Müteahhit tarafından yürütülen kaldırım işinin kısa sürede bitirileceği ve bu caddede güzel bir görünüm elde edilerek, yol meselesinin ortadan kaldırılacağı belirtildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement