Bozok Üniversitesi Rektörü Uçar, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bozok Üniversitesi Rektörü Uçar, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti

Bozok Üniversitesi Rektörü Uçar, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu\'nu Ziyaret Etti

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocakaya’dan okulun son durumu hakkında bilgi alıp, öğrenci ve öğretim elamanlarıyla birilikte yemek yedi.

04.03.2014 12:10

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocakaya'dan okulun son durumu hakkında bilgi alıp, öğrenci ve öğretim elamanlarıyla birilikte yemek yedi.

Boğazlıyan'da öğrencilerle bir araya gelen ve sohbet eden Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, öğrencilerin talep ve beklentilerini dinledi. Üniversitenin birimlerini ziyaretlere devam ettiklerini ve öğrencilerin talep ve sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden Rektör Uçar, "Gerek merkez Erdoğan Akdağ kampusümüzde, gerekse ilçelerde eğitimlerini sürdüren bütün öğrencilerimizin çağdaş ve kaliteli eğitim almalarını için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Üniversite yönetimi olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız" dedi.

İlçelerde eğitimlerin sürdüren öğrencilerin merkez kampüsteki öğrencilerden hiçbir farının olmadığını vurgulayan Rektör Uçar, öğrenciler arasında sadece mekansal bir fark varın olduğunu kaydetti.

Boğazlıyan'daki hayırseverin katkıları ile yapılan daha sonra üniversitemize tahsis edilen Meslek Yüksekokulu'nun elektrik, su ve kanalizasyon işleri, çevre düzenlemesi gibi birçok eksikliğini üniversite olarak giderdiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, " Yaptığımız çalışmalarla okulumuzun fiziki ve genel alt yapı hizmetlerini tamamlamış bulunuyoruz. Üniversite olarak bizlere desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, ilçemizin ileri gelenleri ve hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Desteklerinin de devamını bekliyoruz" ifadeleriyle sürdürdü. Öğrencilerin kaliteli bir eğitim almaları açısından okulların fiziki ve genel durumlarının önemine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar, "biz sizler için her şeyi yapıyoruz. Sizlerin de derslerinde başarılı olmalarını arzu ediyoruz. Bugün sizleri görmek, sizlerle aynı ortamda bulunmak, selamlaşmak ve dertleşmek için buradayız" ifadelerini kullandı.

Rektör Uçar ile sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen sohbet eden öğrenciler, isteklerini doğrudan rektöre iletmekten oldukça memnun olduklarını belirterek Rektör Uçar'a teşekkür etti.

Ziyaret'te Üniversite Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Seyfullah Türkmen'in de hazır bulundu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozok Üniversitesi Rektörü Uçar, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement