Btp Adayı Akdağ, Bahar Tv'de Konuştu - Son Dakika
Yerel

Btp Adayı Akdağ, Bahar Tv'de Konuştu

Btp Adayı Akdağ, Bahar Tv\'de Konuştu

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. M. Galip Akdağ, Bahar TV’de canlı yayına katıldı.

07.02.2014 10:29

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. M. Galip Akdağ, Bahar TV'de canlı yayına katıldı.

Bahar TV'de Barış Çiviroğlu'nun sunduğu 'Konuşmak Lazım' adlı programa konuk olan Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, mevsimlik olarak Kilis'e gelip seçim çalışması yürüten bir aday olmadığını, Kilis'te yaşadığını, şehrin sorunlarına ve çözüm yollarına vakıf olduğunu belirtti.

Kilis'te yaşamayan insanların burada yaşayan insanlar gibi olayları özümseyemediklerini vurgulayan BTP Adayı Akdağ, "Ben canım sıkıldığı zaman Kilis'in ara sokaklarında dolaşırım. Dolaşırken eski evlerin, bu sokakların nasıl daha güzel hale getirilebileceğini düşünürüm. Dışarıda 500-600 bin insanımız var. Biz bu insanları nasıl memlekete çekebiliriz. Kilis eskiden mantık alanında ilim tahsil edilen bir yerdi. Kilisliler bolca üzüm ve zeytin tükettikleri için zeki insanlardır. Ama insanımızda atıl kalmışlığın verdiği bir iç burukluğu var. Hiçbir kıymetimizi değerlendiremiyoruz. İyi anlamda her şey yapılabilir Kilis'te. Geçmişlerimize dua ettirmenin yolu vatandaşımıza hizmet etmekten geçer" dedi.

2009 yılında Kilis Belediye Başkanlığı adayı olduğunu hatırlatan Akdağ, şunları söyledi:

"Odun Pazarı'nda meftun olan sahabe efendilerimiz hürmetine yalınayak yürüme yolu projemiz vardı. Şimdi bizim belirttiğimiz noktada bir Kültür Yolu yapıldı ama hiçbir orijinalliği yok. Her taraf toz içinde! Siz burada hangi Kilis evini meydana çıkardınız. İnsanlar farklı şeyler bekliyor. Kilis bu zenginliğe sahip, Kilis evlerini restore edip Butik Otel haline getireceğiz. Buralarda kendi insanımızı çalıştıracağız. Siz bir proje yaparken kendi insanınızın nasıl daha fazla gelir elde edeceğini hesap etmeniz lazım. Aynı zamanda belediyeye sağlayacağınız ek geliri de."

Kilis'in mutfağı, tarihi, güzel doğası ve kültürü ile tam bir Anadolu kenti olduğunun altını çizen BTP'nin Kilis Belediye Başkanlığı adayı Avukat Akdağ, "Zeytin Festivali, gençlik festivali, butik oteller, tarihi eserler derken Kilis'in tanıtımı ile şehre çekeceğiniz turistler Kilis'e çok ciddi gelir getirecektir. Ben projelerimin birisi ile belediye çalışanlarının maaşını öderim. Tiyatro, sinema, sosyal tesisler, sportif faaliyetler açısından Kilis tam bir yokluk yaşıyor. Ailelerin, üniversite öğrencilerinin gidip vakit geçirebileceği nezih mekanlar yok. Biz bu eksiklerin tamamını gidereceğiz. Genel Başkanımız Sayın Baş, projeleri ile Rusya'nın ekonomik gidişatını belirliyor. Biz Genel Başkanımızdan aldığımız enerji ve eşsiz projeler ile birlikte Kilis'i örnek bir Anadolu kenti yapacağız. Halkımız için hizmete her açıdan hazırız" ifadelerini kullandı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Btp Adayı Akdağ, Bahar Tv'de Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement