Buked'den Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika
Yerel

Buked'den Uyuşturucuyla Mücadele

Buked\'den Uyuşturucuyla Mücadele

Bursa’da 2001 yılında kurulan Uludağ Eğitim Kültür Derneği (BUKED) Emirsultan merkezli olmak üzere Yıldırım, Kurtbasan, Musababa, Yediselviler, Sıracevizler ve Beşevler şubeleri ile uyuşturucu madde bağımlısı gençleri topluma kazandırmak için çalışmalar yapıyor.

28.04.2015 19:18

Bursa'da 2001 yılında kurulan Uludağ Eğitim Kültür Derneği (BUKED) Emirsultan merkezli olmak üzere Yıldırım, Kurtbasan, Musababa, Yediselviler, Sıracevizler ve Beşevler şubeleri ile uyuşturucu madde bağımlısı gençleri topluma kazandırmak için çalışmalar yapıyor.

Alkol ve uyuşturucu madde bağımlısı AMATEM'de tedavi gören gençlere din derslerinin yanı sıra bu kötü alışkanlıklarını terk etmeleri için sportif faaliyetler, İngilizce, Arapça ve Osmanlıca eğitimi veriliyor. Her ay ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı da yaptıklarını belirten BUKED Başkanı Harun Güven, "Uyuşturucu bataklığına saplanmış gençleri topluma kazandırmak için çalışıyoruz, bazı sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapıp ihtiyaç sahiplerine erzak ve çeşitli yardımlarda bulunuyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buked'den Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement