Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İlbank A.Ş Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve genel müdür yardımcıları ile bir araya geldi.

07.10.2015 16:33

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İlbank A.Ş Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve genel müdür yardımcıları ile bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda SUKAP Projesi çerçevesinde Bünyan'a yapılacak olan içme suyu projesi ve diğer yatırımlar masaya yatırıldı. Başkan Şinasi Gülcüoğlu yaklaşık maliyeti 14 milyon lira olan Bünyan içme suyu projesinin ihale edildiğini ve proje inşaatın bu yıl başlaması için gayret ettiklerini ifade etti.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu yaptığı açıklamada, "Malumunuz seçimlerden önce de dile getirmiştik Bünyan'da yaklaşık 12 bin metre aspesli su borumuz vardı. Bunların değişimiyle ilgili gereken yapılacaktır demiştik. Bu çerçevede yapılan yaklaşık 14 milyon lira bütçeli projenin ihalesi yapıldı. Bu gün de İLBANK A.Ş Genel Müdürü Sayın Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve Genel Müdür Yardımcıları ile bir araya gelerek projeyi masaya yatırdık. Projeye ilk kazmanın bu yıl içinde vurulması için gayret ediyoruz. Daha öncede ifade ettiğimiz gibi geç kalınmış hizmetlerin biran önce hemşehrilerimizle buluşturulması için çalışıyoruz. İnşallah verdiğimiz sözleri birer birer yapma gayreti içerisindeyiz. Bünyanımız ve Bünyanlı hemşehrilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyorlar" dedi.

Bünyan içme suyu projesi Bünyan, Tuzhisar, Sultanhanı hatlarını içine alıyor. Bu projeyle Bünyan 12 bin metreye yakın sağlıksız aspesli borudan kurtulacak ve Tuzhisar ve Sultanhanı mahallelerinin su sorunu kalıcı olarak çözülecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement