Bünyan'da Cinsel İstismar Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Cinsel İstismar Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Bünyan\'da Cinsel İstismar Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Bünyan ilçesinde cinsel istismar bilgilendirme toplantısı yapıldı.

16.02.2015 08:23

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Bünyan ilçesinde cinsel istismar bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çocuk Cinsel İstismarını Önlemeye Yönelik Bilgilendirme toplantısına ilçe genelindeki okul müdürleri, rehber öğretmen ve muhtarlardan oluşan yaklaşık 150 kişi katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Çalışmacılarından Tolga Yener'in sunduğu ve bilgiler verdiği toplantıya Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay da katıldı.

Halk Sağlığı İl Müdürlüğünde görevli Ebe Hemşire Arzu Şahin Arkalı toplantıda çocuk istismarı ve ihmali üzerine açıklamalarda bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görevli rehber psikolojik danışman Rahmi Danişment Cinsel istismara maruz kalan çocuklarda görülebilen davranış bozuklukları üzerine katılımcılara sunumda bulundu.

Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çocuk gelişimcilerden Kadriye Türkmenoğlu; engelli çocuklara yönelik cinsel istismarlar, istismarcıların kimler olabileceği, cinsel istismar şüphesi üzerine hangi yollar izlenmeli, hangi çocukların cinsel istismara açık olabileceği konuları üzerine katılımcılara açıklamalarda bulundu - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Cinsel İstismar Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement