Bünyan'da Yol Sorunu Kalmayacak - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Yol Sorunu Kalmayacak

Bünyan\'da Yol Sorunu Kalmayacak

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan genelinde 200 bin metrekare kilitli parke işinin yapımının başladığını ifade ederek,’’İnşallah Bünyan’da bundan sonra yol sorununu ortadan kaldıracağız’’ dedi.

15.05.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan genelinde 200 bin metrekare kilitli parke işinin yapımının başladığını ifade ederek,"İnşallah Bünyan'da bundan sonra yol sorununu ortadan kaldıracağız" dedi.

Bünyan genelinde 200 bin metrekareye yakın kilitli parke ve yol çalışması yapacaklarını ifade eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, başlatılan çalışmaların startının verildiğini ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle çalışmaların sekteye uğradığını, havaların tam anlamıyla ısınmasıyla başlatılan çalışmaları en kısa sürede nihayete erdireceklerini söyledi.

1 kamyon asfalt dahi bulunamayan, alamayan bir belediye devraldıklarını ancak kısa sürede belediyeyi geçmişe dönük yüklerinden kurtararak 'Marka Belediyecilik' yolunda ilerleyen bir belediye haline geldiklerini ifade eden Başkan Şinasi Gülcüoğlu," Bu güne kadar mahallelerimizde 45.000 metre kare kilitli parke yaptık. Bünyan merkezde 22.600 metrekare sıcak asfalt yapımı gerçekleştirdik" dedi.

Yeni başlatılan yol yapım ve alt yapı çalışmalarıyla alakalı olarak tek seferde 200 bin metrekareye yakın bir yol çalışmasının Bünyan için bir ilk olduğuna dikkat çeken Başkan Gülcüoğlu," Merkezde başlatılan çalışmaların yanı sıra, Büyük Tuzhisar, Burhaniye, Dagardı, Ekinciler, Elbaşı, Emirören, Girveli, Güllüce, Hazarşah, İğdecik, Karacaören, Karahıdırlı, Karakaya, Kardeşler, Koyunabdal, Sultanhanı, Sıvgın, Yağmurbeyli, Yenisüksün, Ağcalı, Köprübaşı, Samağır, Karadayı, Kösehacılı, Akmescit, ve Yünören mahallemizde olmak üzere birçoğuna başlamış olmakla birlikte bütün mahallerimizde havaların tam anlamıyla ısınmasıyla birlikte kilitli parke çalışmalarına başlanacak. Yapılan hizmetler tamamlandığında toplamda 200 bin metrekareye yakın yeni yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız" şeklinde konuştu.

Günü kurtarmaya yönelik çalışmalar ve planlamalar yapmadıklarının altını çizen Başkan Şinasi Gülcüoğlu;" Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalarda kalıcılığı birinci planda tutarak, ilçemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmenin gayreti içersindeyiz. Biz günü kurtarama bilinciyle değil, Bünyan'ın en az 25 yılını garantiye alacak olan bir çalışma içerisindeyiz. Bütün mahallerimizin sorunlarını yakından biliyoruz. Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak sorunları tamamen ortadan kaldıracak hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştırmanın çabasındayız" dedi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu başlatılan bu yol yapım çalışmasının bu alanda planladıkları hizmetlerin sadece birinci etabı olduğunu sözlerin ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Yol Sorunu Kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement