Bünyanlılar İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bünyanlılar İftarda Buluştu

Bünyanlılar İftarda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Bünyan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

18.08.2012 13:00

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Bünyan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Eke, konuşmasında AKP iktidarını eleştirdi. Eke, "10 yıldan beri ülkeyi idare eden AKP zihniyeti bu şekildeki çapsız politikalarıyla teröre teslim olmuş, terörle mücadele yerine müzakere etmeye başlamıştır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Teşkilatı tarafından Devlet Bahçeli Sosyal Tesislerinde bir iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mustafa Eraslan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Ağırnas Belediye Başkanı İsmail Mete, belde belediye başkanları. Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Bünyanlı katıldı.

İftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Başkanı Kadir Yalçın, iftara katılan tüm Bünyanlılara teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, başta Kayserililer olmak üzere tüm Bünyanlıların Ramazan Bayramını tebrik etti. Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Eke, AKP Hükümetini eleştirdi. "Her gün gelişen ani olayların ülke geleceğini tehlikeli bir ortama sürüklediğini ve 10 yıldan beri ülkeyi idare eden AKP zihniyeti çapsız politikalarıyla teröre teslim olmuş, terörle mücadele yerine müzakere etmeye başlamıştır" diyen Başkan Eke, şöyle devam etti:

"İçinde bulunduğumuz şartlar bizi geleceğimiz açısından endişelendirmekte, gelişen ani olaylar geleceğimizi tehlikeli ortama doğru sürüklemektedir. Bu durum karşısında, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde geleceğimize yön vermek için saflarımızı ve gönül bağlarımızı kuvvetlendirmemiz gerekmektedir. Açılım safsatasıyla, güzel şeyler olacak sözleriyle, analar ağlamayacak teranesiyle, vatanımızın ne hale geldiği AP açık ortadadır.

10 yıldan beri ülkeyi idare eden AKP zihniyeti bu şekildeki çapsız politikalarıyla teröre teslim olmuş, terörle mücadele yerine müzakere etmeye başlamıştır. Bu durumu şiddet ve nefretle kınıyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyanlılar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement