Burma: "Amacımız Seçimi Kazanmak" - Son Dakika
Yerel

Burma: "Amacımız Seçimi Kazanmak"

Burma: "Amacımız Seçimi Kazanmak"

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Bizim amacımız seçimi kazanmaktır.

09.12.2013 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Bizim amacımız seçimi kazanmaktır. Gördüğüm manzara yerel seçimlerde eskisinden daha başarılı olacağımız yönündedir" dedi.

CHP Samsun Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ve belediye meclis üyeliklerine aday olan kadınlar katıldı.

Belediye meclislerine aday olan kadınları teker teke tanıtarak sözlerine başlayan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Dürdane Kılıç, "Dünyada kadınlar olmadan hiç bir şey başarılamaz. Yerel yönetimlerde temsil payımız yüzde 2.5'tir. Yaklaşık 3 bin belediye başkanının 26'sı kadındır. Bunu artırmanın peşindeyiz" diye konuştu.

Kadınların birlik ve beraberlik içerisinde olmasından son derece memnun olduğunu ve duygulandığını CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, "Her türlü seçilerek gelinen yerlerde kadınların temsil edilmesinden yanayım. Ama bir kota olmalıdır. Önümüzdeki yerel seçimler bizim ilk sınavımızdır. Bunu geçmeliyiz ki iddialı olabilelim" şeklinde konuştu.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise şunları kaydetti: "Hanımların olduğu yerde nezaket, güzellik, çalışkanlık, üretkenlik olur. Toplumun derinliklerine kadar girebilen hanımefendiler, bizim en büyük yardımcılarımızdır. Partimiz, halkımız için ortaya koydukları emeği yok sayamayız. Bizim amacımız seçimi kazanmaktır. Partimizin, halkın mutluluğu için ortaya koyduğu görüşü iktidar yapmaktır. Ülkenin geleceğini düşünerek birçok sıkıntıya katlanıyor ve mücadele veriyoruz. Gördüğüm manzara yerel seçimlerde eskisinden daha başarılı olacağımız yönündedir. Halkla bütünleşmek kucaklaşmak onları dinlemek anlamak durumundayız. Bu kadar sıkıntı çektiğimiz, uğruna mücadele verdiğimiz halkın bizi bağrına basması, bizimle kucaklaması, kendisine daha yakın hissetmesi gerekiyor. Bunu yapmıyorsa yeteri kadar kendilerine ulaşamadığımızdandır. Bu kötü algıyı yok etmeliyiz. Bunun gerçekleşmesine en büyük katkıyı da siz kadınlar vereceksiniz." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burma: 'Amacımız Seçimi Kazanmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement