Bursa'da Baro Başkanlığı Seçimleri - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Baro Başkanlığı Seçimleri

Bursa\'da Baro Başkanlığı Seçimleri

Bursa Barosu Başkanı Zekeriya Birkan, baro başkanlığına yeniden adaylığını açıkladı.

18.09.2012 16:40

Bursa Barosu Başkanı Zekeriya Birkan, baro başkanlığına yeniden adaylığını açıkladı.

Zekeriya Birkan, Burçman Otel'de düzenlenen basın toplantısında, baro başkanlığı seçimlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Birkan, bir önceki seçimlerde başkanlığa seçilmesiyle önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, "Hepinizin bildiği gibi ülkemizde başkanı ayrı, yönetimi ayrı listelerden seçilmiş başka bir baro bulunmamaktadır. Bugün tüm olumsuzluklara rağmen geçen dönem aday olurken vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin gurur ve onurunu taşıyorum" dedi.

Bir buçuk yıllık başkanlık dönenimde başarılı çalışmalar yaptıklarını dile getiren Birkan, "Bugün sizlerle, Değişim Grubu'nun beni başkan adayı olarak göstermesinin gururunu paylaşmak istiyorum. Hiçbir ideolojiye bağlı olmadan, hiçbir siyasi görüşün ara bahçesi olmadan, daima hukuktan, özgürlüklerden, demokrasiden ve adaletten taraf olarak mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Toplantının ardından başkan adayı Birkan, yönetim listesinde bulunan avukatları tanıttı.

Birkan'ın "Yönetim Kurulu Adayları" listesinde Murat Eryılmaz, Olcay Göçüm, Adem Baştürk, Sibel Özbudak, Volkan Aksu, Engin Durgun, Seda Afşar Memiş, Çağatay Aygün, Şerafettin Yavuz, Emine Karadayı yer alıyor.

Muhabir: Cem Şan

Yayıncı: Haluk Yüksel - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da Baro Başkanlığı Seçimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement