Bursa'daki Cinayet - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'daki Cinayet

26.05.2015 18:10

Bursa'da, merkez Nilüfer ilçesinde öldürülen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Halil İçen'in cenazesi, Orhangazi ilçesinde toprağa verildi.

Bursa'da, merkez Nilüfer ilçesinde öldürülen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Halil İçen'in cenazesi, Orhangazi ilçesinde toprağa verildi.

Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde alışveriş yaptığı marketten aynı mahalledeki evine dönerken 3 kişi tarafından henüz belirlenemeyen bir nedenle kalbi ve karnından kesici aletle yaralandıktan sonra hastanede hayatını kaybeden İçen'in naaşı, Orhangazi ilçesi Yeni Sölöz Mahallesi'ne getirildi.

Yakınlarının gözyaşları arasında karşılanan Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ikinci sınıf öğrencisi İçen'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ve İçen'in ailesi, akrabaları ile arkadaşları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'daki Cinayet - Son Dakika


Advertisement