Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Özer Matlı'yı ziyaret etti.
Vali Harput, ziyarette, göreve yeni seçilen Özer Matlı ve yönetimine başarılar diledi. BTB'nin daima yanında olacaklarını ifade eden Harput, şunları kaydetti:
"Bursa'ya yönelik çok güzel projeleriniz var. Bursa'nın beklentilerine cevap vereceğinize inancım tam. Yapabileceğim bir şey olduğunda beni günün her saatinde arayabilirsiniz. Biz Bursa için varız. Bu şehirde yaşamak, görev yapmak bir onur. Bu bizlere nasip olmuş. Bunun hakkını vermek de bize düşüyor. Değerlendirilmedik bir milim atıl kapasite, çözülmedik en ufak bir sorun kalmasın. Bu sorunları biz çözeceğiz. Bunun için çalışıyoruz. Bizim el ele vererek çok daha iyi yerlere gelmememiz için hiçbir neden yok."
Özer Matlı da Vali Harput'un ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, kente hizmet etmek adına durmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyledi.
BTB'nin 1924 yılından beri Bursa'ya hizmet eden bir kurum olduğunu hatırlatan Matlı, "Biz de değişen dünya düzeni, değişen Bursa ile ilgili yeni vizyon oluşturmak ve yeni çalışmalar yapmak için genç bir ekip olarak göreve geldik" diye konuştu.
Matlı, başta Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) olmak üzere Bursa'nın geleceğine şekil vermek için çalışan şehrin tüm dinamikleriyle uyum içinde çalışacaklarını vurgulayarak, "Biz bir emanet devraldık. Bu emanete sahip çıkmak ve Bursa'ya değer katmak için çalışacağız. Yükümüz ağır ama Bursa'ya hizmet borcumuz var. Bu borcumuzu da layıkıyla ödeyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu. - Bursa
Son Dakika › Yerel › Bursa Valisi Harput, Btb Başkanı Matlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?