Edirne'de ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği tarihi camilerde Bayram temizliği başladı.
Görevliler camilerin içindeki temizliğin yanı sıra bahçeleri, şadırvanları temizleyerek bayrama hazır hale getirdiler.
Edirne İl Müftülüğü Başta Selimiye camisi olmak üzere vatandaşların bayram ve diğer dini günlerde yoğun ilgi gösterdiği tarihi camilerde temizlik seferberliği başlattı. Camilerin içleri özel makinalarla süpürülüp temizlenirken
cami bahçeleri ve şadırvanlar ve abdestliklerde tezlikli sularla temizlendi. Şadırvan ve abdesthanelerdeki çeşmeler ise tazyikli sıcak su ile temizlenerek hijyenik hale getirildi.
Yetkililer, Camilerdeki bakım ve temizliklerin il genelindeki tüm camilerde yapıldığını, camilerin bayrama hazır hale getirildiğini belirttiler.
16.08.2012 14: 07: 20
TSI
NNNN - EDİRNE
Son Dakika › Yerel › Camilere Bayram Temizliği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.