Çankırı Öğrencilerden Başkan Dinç'e Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Çankırı Öğrencilerden Başkan Dinç'e Teşekkür

Çankırı Öğrencilerden Başkan Dinç\'e Teşekkür

Çankırı Belediyesi bünyesinde hizmete açılan Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi'nde (ÇABEM) açılan üniversite kurslarında eğitim alarak üniversiteyi kazanan 109 öğrenci düzenledikleri programla Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür...

31.08.2012 17:47

Çankırı Belediyesi bünyesinde hizmete açılan Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi'nde (ÇABEM) açılan üniversite kurslarında eğitim alarak üniversiteyi kazanan 109 öğrenci düzenledikleri programla Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür ettiler.

Terminal Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Belediye Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır, Belediye meclis üyesi Rafet Alemdar, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

ÇABEM'de eğitim gören öğrenciler adına bir konuşma yapan Satı Kaya, Belediye Başkanı İrfan Dinç'e kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazanarak Başkan Dinç'in mezun üniversitede eğitim göreceği için mutlu olduğunu dile getiren Kaya "Sayın Başkanım, ÇABEM'i kurarak siz bu bayrağı bizlere teslim ettiniz. Allah yüzümüzü kara çıkarmadı, başardık. Şimdi biz de bu bayrağı bizden sonraki öğrencilere teslim edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç de,

çocuklar ve gençlerin daha iyi yetişmeleri için imkanların seferber edilmesi gerektiğini belirterek, "Aileleri, ülkeleri ve dünya ile alakalı olarak üstlerinde taşıdıkları sorumlulukları yerine getirebilsinler. Bugün burada, başarı sağlayarak bizim ve ailelerinin emeklerini karşılıksız bırakmayan öğrencilerimize teşekkür ediyor ve onlarla gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Unutmayın gençler, Allah zenginliği istediğine ama ilmi isteyene verir. İstediğiniz sürece ilim yolunuz hep açık olsun. " diyerek öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Program sonunda öğrenciler, ÇABEM'in mimarı Başkan Dinç'e çiçek ve plaketin yanında hediye de takdim ettiler. Program, ÇABEM öğretmenlerinin başarılı öğrencilere belge vermesinin ardından sona erdi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı Öğrencilerden Başkan Dinç'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement