Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak'tan Defterdar Akdaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak'tan Defterdar Akdaş'a Ziyaret

Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak\'tan Defterdar Akdaş\'a Ziyaret

Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak, önceki hafta görevine başlayan Defterdar Nurettin Akdaş'ı makamında ziyaret etti.

27.06.2013 18:54

Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak, önceki hafta görevine başlayan Defterdar Nurettin Akdaş'ı makamında ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akdaş'a yeni görevinde başarılar dileyen Oğuz Ak, uyum içerisinde çalışarak Çankırı'nın ekonomisini ve üretimini geliştirmek istediklerini kaydetti.

Başkan Ak, "Biz bu kentin bir parçasıyız ve diğer parçalarla uyum içerisinde hareket etmek zorundayız. Eğer uyum içerisinde çalışamazsak, makinede sorun oluşur ve makine ses yapar. Çankırı yıllarca yerinde saymış ve gelişememiş. Çankırı'nın gelişimi sanayi ve üretimden geçer" diye konuştu.

Tarım alanında da önemli projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini anlatan Ak, tarım politikalarını yeniden gözden geçirerek, üretimi artırma noktasında çalışacaklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Defterdar Nurettin Akdaş'da Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak'tan Defterdar Akdaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement