Çankırılılar Derneği Üyeleri İftar Yemeğinde Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Çankırılılar Derneği Üyeleri İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Çankırılılar Derneği Üyeleri İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Kırıkkale Çankırılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği üye ve gönüllüleri için iftar yemeği düzenledi.

14.08.2012 18:30

Kırıkkale Çankırılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği üye ve gönüllüleri için iftar yemeği düzenledi.

Kırıkkale Kandemirler restoranda düzenlenen yemeğe dernek başkanı Kemal Karcı, Kırıkkale eski Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra eğitim ve sağlık camiası ile iş dünyasından çok sayıda dernek üye ve gönüllüsü katıldı. Katılımın fazla olması nedeniyle bazı davetliler iftarını ayakta açmak zorunda kaldı.

Geleneksel olarak her yıl bu tür etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Dernek Başkanı Karcı, düzenlenen yemek vesilesiyle birlik, beraberlik ve dayanışma içinde güzel bir iftar yemeğinde bir araya gelmenin kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi.

Davetlilerle yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı memnuniyetini dile getiren Kırıkkale Çankırılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kemal Karcı, " 500'ün üzerindeki üyelerimizle geniş bir kitleye hitap eden derneğimizin amacı, yardımlaşma ve dayanışmaya yönelik faaliyetlerimizin yanında kültürel ve diğer faaliyetlerimizle de hizmetlerimize devam etmekteyiz. Çok sayıdaki davetlilerimiz ile özellikle derneğimizin kuruluşunda emeği geçen kıymetli büyüklerimizin de aramızda olması bizlere farklı bir duygu yaşattı. Bu yemek vesilesiyle yeni dernek yönetimimizin de tanıtımını gerçekleştirmiş olduk. Bu tür etkinliklerimiz bundan böyle devam edecek. Önümüzdeki günlerde yine geniş katılımlı bir piknik programı da düzenleyeceğiz. Burada iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere vermiş olduğu maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ederim." şeklinde konuştu

Program, davetlilerin yemek sonrası ikili sohbet ve görüşmelerinin ardından son buldu. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırılılar Derneği Üyeleri İftar Yemeğinde Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement