Çatalpınar Güreşlerinde Başpehlivan Şaban Yılmaz - Son Dakika
Yerel

Çatalpınar Güreşlerinde Başpehlivan Şaban Yılmaz

Çatalpınar Güreşlerinde Başpehlivan Şaban Yılmaz

Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde belediye tarafından düzenlen "10.Altın Fındık Kültür ve Sanat Festivali" etkinlikleri kapsamında düzenlenen yağlı güreşlerde başpehlivan Şaban Yılmaz oldu.

18.09.2012 18:56

Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde belediye tarafından düzenlen "10. Altın Fındık Kültür ve Sanat Festivali" etkinlikleri kapsamında düzenlenen yağlı güreşlerde başpehlivan Şaban Yılmaz oldu.

Çatalpınar ilçe sahasında düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerine Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Kabataş Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Tarihi Kırkpınar güreşlerinde güreş yapmış ve başpehlivan olmuş 16 ünlü güreşçinin katıldığı yağlı güreşler oldukça çekişmeli geçti. Güreşlerde finalde Recep Kara'yı mağlup eden Şaban Yılmaz, başpehlivan oldu.

Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş, güreşlere gelen tüm pehlivanlara teşekkür ederek, "Biz bu festivali 10 yıldır yapıyoruz ve yeterli tecrübeye sahip olduk. Bu yıl güreş konusunda çok hassas davrandık ve ilçemize 16 Kırkpınar başpehlivanı katıldı. Aynı zamanda pehlivanların içerisinde de kırk pınardan altın kemer almış 6 güreşçimiz var. Tüm pehlivanlara tekrar teşekkür ederim" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çatalpınar Güreşlerinde Başpehlivan Şaban Yılmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement