Çaykur Rizespor'un Gerede Kampı Başladı - Son Dakika
Yerel

Çaykur Rizespor'un Gerede Kampı Başladı

Çaykur Rizespor\'un Gerede Kampı Başladı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde düzenlenen kampanya kapsamında sigarayı bırakan 3 belediye başkanı ile 4 vatandaş takım elbise kazandı

01.07.2013 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozkurt'ta düzenlenen "Sigarayı bırakanlara takım elbise" kampanyasına katılan 3 ilçe belediye başkanı, takım elbise kazandı.

Bozkurt ilçesinde belediye ve konfeksiyon firması işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında sigarayı bırakan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a, Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu'na, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya'ya ve ilçede yaşayan 4 vatandaşa düzenlenen törenle takım elbise verildi.

Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz, burada yaptığı konuşmada, 14 yıldır düzenlenen kampanyaya bu yıl Taşköprü, Devrekani ve Doğanyurt belediye başkanları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan ile ilçeden dört kişinin katıldığını söyledi.

Kaplan'ın ödülünün daha önce kendisine takdim edildiğini hatırlatan Canbaz, "Sigaradan herkes kurtulmak istiyor. Bazıları bahane buluyor. Belediye başkanı arkadaşlarım bahane bulmadılar. 'Bunu bırakırız' diye azmettiler. Sigarayı bırakarak takım elbiseyi hak ettiler" dedi.

Taşköprü belediye başkanı Hüseyin Arslan da hem sigaradan kurtulduğunu hem de takım elbise kazandığını belirterek, kampanyayı düzenleyen Bozkurt Belediyesi ile konfeksiyon firmasına teşekkür etti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaykur Rizespor'un Gerede Kampı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement