Çelikcan ve Balcılar'dan Hastalara Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çelikcan ve Balcılar'dan Hastalara Moral Ziyareti

Çelikcan ve Balcılar\'dan Hastalara Moral Ziyareti

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av.

10.02.2013 12:15

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Bahadır Balcılar, Dünya Kanser ve Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Hakan Altındal'ı makamında ziyaret eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kanserin hızla yayıldığını söyledi. Çelikca, "Yapılan araştırmalara göre dünyada her yıl 12.7 milyon kişiye kanser tanısı konulmakta ve 7.6 milyon kişi kanserden ölmektedir. Önlem alınmazsa, dünya genelinde kanser yükünün artarak 2030 yılında 26 milyon yeni tanı kanser vakasına ve 17 milyon ölüme ulaşacağı tahmin edilmektedir" dedi.

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Bahadır Balcılar da son yıllarda sağlığa büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "Hükümetimiz döneminde sağlıkta çığır açacak reformlar yaparak vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Bütün vatandaşlarımız istediği hastaneye giderek tedavi olabiliyorlar" dedi.

Göğüs hastalıkları bölümünde yatan hastaları tek tek ziyaret ederek onlara geçmiş olsun temennisinde bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Bahadır Balcılar, Ak Parti Yüreğir İlçe Sosyal İşler Başkanı Müberra Kara ve ilçe yönetimi hastalara birer gül verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikcan ve Balcılar'dan Hastalara Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement