Çetin, Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Çetin, Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçedeki Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

17.03.2015 14:55

Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçedeki Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Belediye Meclis Üyesi Hakkı Bayır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Özen ile birlikte Pursaklar Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Selim Karadağ tarafından karşılanan heyet, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında açılan okulu gezdi, okulun fiziki yapısını inceleyip, eğitim hakkında idarecilerden bilgi aldı. Estetik tasarımıyla dikkat çeken ve adını edebiyatın "Yedi Güzel Adamı"ndan biri olan Cahit Zarifoğlu'ndan alan 5 katlı okul, vizyonunu "Milli Eğitim temellerinde, milli ve manevi değerlere saygılı, vatanını ve milletin seven, bilgili, beceri sahibi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, aklın, bilimin ve hukukun üstünlüğüne inana öğrenciler yetiştirme" üzerine belirledi. Okul idarecileri ve öğretmenler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e hizmetlerinden ve eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara önderliğinde ziyaret gerçekleştiren heyet, okul önünde hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti tamamladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çetin, Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement