CHP'li Ali Talak: "Çiğli'nin İşi, Aşı Olacak" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Ali Talak: "Çiğli'nin İşi, Aşı Olacak"

CHP\'li Ali Talak: "Çiğli\'nin İşi, Aşı Olacak"

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli İş Adamları ve Sanayiciler Derneği'ni (İZİSAD) ziyaret etti.

21.10.2013 11:54

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli İş Adamları ve Sanayiciler Derneği'ni (İZİSAD) ziyaret etti. Ali Talak, "Çiğli'de insanların işi aşı olacak" dedi.

Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Ali Talak İZİSAD Başkanı Aziz Eroğlu ve Genel Sekreter Mustafa Ülkü ile görüştü. Ali Talak, "Çiğli'ye adaymışız gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aday adayı olduğum ilk günden beri söylediğim gibi Çiğli'de istihdam sorunu yaşanmayacak. Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) 500'den fazla fabrikası olan potansiyel bir yer işsizliği ortadan kaldıracak doğru proje ve sistemli plan ile giderek çalışacağız. AOSB'nin en büyük sıkıntısı ara eleman bulamamasıdır. Partim beni aday gösterirse Çiğlili işadamları ve AOSB ile iş birliği içerisinde hayata geçireceğimiz projelerle işsizlik sorununa çözüm getireceğiz. Ortak kuracağımız iş garantili ara elaman yetiştirecek kurslar açacağız" şeklinde konuştu.

Çalıştıracak ara elaman bulamamaktan yakınan İZİSAD Başkanı Aziz Eroğlu ise "Organize'nin en büyük sorunu çalıştıracak işçi bulamıyoruz. Ara eleman ihtiyacımızı karşılayamıyoruz. Çok iyi düşünülmüş projeleriniz var. Eleman ihtiyacımızı karşılayacak her türlü projeye destek verir, memnun oluruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Ali Talak: 'Çiğli'nin İşi, Aşı Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement