CHP'li Torun'dan Akgül'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Torun'dan Akgül'e Tebrik Ziyareti

CHP\'li Torun\'dan Akgül\'e Tebrik Ziyareti

Mamak halkının büyük teveccühüyle yeniden seçilerek görevine devam eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kutlamaları kabul ediyor.

08.04.2014 10:25

Mamak halkının büyük teveccühüyle yeniden seçilerek görevine devam eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kutlamaları kabul ediyor.

2014 yerel seçimlerinde CHP'den Mamak Belediye Başkan adayı olan Coşkun Torun ve yeni dönemde CHP'den seçilen meclis üyeleri Akgül'ü makamında ziyaret ederek tebrik etti. Seçimlerin son derece demokratik bir ortamda gerçekleştiğini belirten Akgül, "Mamak halkının iradesi sandığa yansıdı. Bizim en çok sevindiğimiz konu hiçbir vatandaşın burnunun dahi kanamadan seçimlerin yapılmış olmasıdır. Mamak'ta seçimin galibi demokrasi oldu. Size ve meclis üyelerimize bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Mamak genelinde seçim süresince herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını kaydeden Akgül, "Yeni dönemin tüm Mamaklılara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizler artık herkesin başkanıyız. Bize verilen emaneti önümüzdeki beş yıl boyunca en güzel şekilde koruyacağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Torun'dan Akgül'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement