Çomü 'De Öğrencilere İngilizce Projesi - Son Dakika
Yerel

Çomü 'De Öğrencilere İngilizce Projesi

Çomü \'De Öğrencilere İngilizce Projesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu’nda ve Eğitim Fakültesi’nde ÇOMÜ Akademik ve İdari personelinin çocuklarına yönelik ilkokul ve ortaokul seviyesinde “Okula Destek İngilizce Çalışma Saatleri” düzenlenmesi projesi başladı.

07.03.2015 09:44

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu'nda ve Eğitim Fakültesi'nde ÇOMÜ Akademik ve İdari personelinin çocuklarına yönelik ilkokul ve ortaokul seviyesinde "Okula Destek İngilizce Çalışma Saatleri" düzenlenmesi projesi başladı.

2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde gerçekleştirebilecek olan projenin personel ve çocukları tanışma toplantısı Yabancı Diller Yüksekokulu'nda yapıldı. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bayraktar, "Proje kapsamında öğretmen adaylarımız haftada 2 saat İngilizce eğitimi sunarak çocuklara İngilizceyi sevdirmenin yanı sıra öğretmenlik becerilerini geliştirecekler. Öğrenciler aynı zamanda derslerde öğrendikleri teorik bilgileri uygulama şansı yakalayacaklar. Derslerde daha çok şarkı, oyun ve fiziksel etkinlikler ile görsel materyaller kullanılarak çocukların aynı zamanda hem öğrenip hem de eğlenmeleri sağlanacaktır" dedi.

Öğrenci velileri de katkılarından dolayı öğretmen adayları ve öğretim üyelerine teşekkür ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çomü 'De Öğrencilere İngilizce Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement