Çorsiad'tan Okay Erözgün'e Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Çorsiad'tan Okay Erözgün'e Tam Destek

Çorsiad\'tan Okay Erözgün\'e Tam Destek

Çorum Sanayici ve İş Adamları Derneği, Okay Erözgün'ün Sungurlu Belediye Başkan aday adaylığına tam destek verdiklerini açıkladı.
Merkezi Ankara'da bulunan Çorum Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halis Durkaya, "Erözgün'ü...

14.11.2013 12:25

Çorum Sanayici ve İş Adamları Derneği, Okay Erözgün'ün Sungurlu Belediye Başkan aday adaylığına tam destek verdiklerini açıkladı.

Merkezi Ankara'da bulunan Çorum Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halis Durkaya, "Erözgün'ü Sungurlu'da Belediye Başkanı olarak görmek bizleri ziyadesi ile memnun edecektir, başkanlık yarışında kendisine desteğimiz tamdır" dedi.

ÇORSİAD Genel Merkezinde Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Erözgün; " Sungurlumuz için yapacağımız çok şey var, hayal olmayan hayata geçirilebilir nitelikte projelerimizi geliştirdik, Sungurlu'yu Marka şehir yapma mücadelemizde yanımızda olduğunuz için başta Yönetim Kurulu Başkanı Halis Durkaya'ya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek hakkında bilgi veren Halis Durkaya, "ÇORSİAD Çorumlu işadamlarının işbirliği yapması için ortam hazırlayarak, sosyal ve ekonomik konularda dayanışmayı sağlayarak, sivil toplum kuruluşları, resmi ve özel birçok kuruluşla işbirliği gerçekleştirerek, Çorum'un ülke kalkınmasındaki yerini almayı amaçlamaktadır. Hür teşebbüsü esas alarak, ekonomik faaliyetlerin tüm aşamasında girişimci ruhu harekete geçirerek yaygınlaşmasına olanak sağlamayı amaçlayan derneğimiz güzel iş yapabilecek vizyonu olan arkadaşlarımızı destekler" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorsiad'tan Okay Erözgün'e Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement