Çorum Tso Kadın ve Genç Girişimçiler Kurulu Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Çorum Tso Kadın ve Genç Girişimçiler Kurulu Belirlendi

Çorum Tso Kadın ve Genç Girişimçiler Kurulu Belirlendi

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu başkanları yeniden belirlendi.

09.01.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu başkanları yeniden belirlendi.

Çorum TSO koordinatörlüğünde ve TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile yönetim kurulu üyesi Aykut Kolağası yönetiminde gerçekleşen toplantıda TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Yasemin Kepçeli olurken başkan yardımcılıklarına Saadet Tuğ ve Nilüfer Akın, Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk olurken, başkan yardımcılıklarına ise Mücahid Ahmed Köksal ve Sinan Özdilli seçildi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkan ve başkan yardımcılığına seçilenleri tebrik edip, başarılar dileyen Başaranhıncal, bundan önceki dönemde her iki kurulun gayretli ve başarılı çalışmalar yürüttüğünü ve önümüzdeki yeni dönemde de kurullardan başarı grafiğini artırarak devam ettirmelerini beklediklerini söyledi.

Yönetim kurulu olarak her zaman kendilerinin destekçisi olacaklarını da dile getiren Başaranhıncal, "İlimize fayda sağlayacak bütün projelerde yönetim kurulu ile birlikte sizlere destek oluruz. Getireceğiniz projeler de önemli olan ilimiz için bir gelişime katkı sağlayıp sağlamayacağı noktasıdır. Siz kurulların herhangi bir sınırlaması ve kesin çizgilerle belirlenmiş bir görev tanımlaması bulunmamakta bu bağlamda üretilecek olan her proje mutlaka değerlendirilecektir. Kendilerinden öncelikli isteğimiz, 2015 yılı için bir faaliyet planı hazırlayıp Yönetim Kurulumuz ile paylaşmalarıdır. Bu vesileyle Kurul Başkanlığına ve Başkan Yardımcılıklarına seçilen arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Tso Kadın ve Genç Girişimçiler Kurulu Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement