Cü Vakfı Koleji Öğrencilerinden Şiir Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Cü Vakfı Koleji Öğrencilerinden Şiir Dinletisi

Cü Vakfı Koleji Öğrencilerinden Şiir Dinletisi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları öğrencileri tarafından "Şiir ve Hikaye Dinletisi" gerçekleştirildi.

26.03.2014 09:14

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları öğrencileri tarafından "Şiir ve Hikaye Dinletisi" gerçekleştirildi.

Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, eşi Leman Kocacık, Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Poyraz, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu Müdürü Şamil Turgut, veliler ve öğrenciler katıldı.

Gecede konuşan Rektör Kocacık, "Bu tür etkinliklerde çocuklardan çok veliler daha heyecanlı. Etkinlikler uzun süre hafızalarda yer ediyor ve anılar daha uzun süre akıllarda kalıyor. Bende umuyorum ki öğrencilerimizin şiir dinletisi hepimize güzel bir anı olarak kalacak. Anne, babalar için daha da unutulmaz olacak kendileri içinde öyle. Dileğim çocuklarımızın gelecekte dilediği mesleklerde başarılı olması, velilerin onlarla gururlanacak durumda olması. Ben etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk ise, CÜ Vakfı okullarının büyüdüğünü belirterek, "Anaokulumuz ve ortaokulumuz çok güzel bir yere geliyor. Lisemiz daha da canlanarak inşallah seneye daha güzel yerlerde olacak. Sayın Rektörümüz, sağ olsun bize bütün katkıları sağlıyor. Ben katıldığınız için sizlere teşekkür ediyor, gecenin başarılı geçmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler çeşitli yazar ve şairlere ait şiir ve hikayeleri seslendirdi.

Program sonunda Rektör Kocacık ve beraberindekiler öğrencileri performanslarından ötürü tebrik etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü Vakfı Koleji Öğrencilerinden Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement