Çubuk'ta Engelli Öğrencilerden Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Çubuk'ta Engelli Öğrencilerden Yıl Sonu Etkinliği

Ankara’nın Çubuk ilçesinde Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi’nde okuyan engelli öğrenciler yıl sonu etkinliği düzenledi.

05.06.2014 12:28

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi'nde okuyan engelli öğrenciler yıl sonu etkinliği düzenledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, yaptığı konuşmada, öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, eğitimdeki başarılarının yanı sıra diğer yeteneklerini de ortaya çıkartmak adına çok güzel çalışmalar yapıldığını belitti.

Çubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Karabörk ise engellilerin en büyük sorununun eğitimsizlik olduğunu, bunu çözmek için engelli çocukların her türlü eğitim olanaklarından faydalandırılmaları gerektiğini söyledi.

Engellilerin yaşamlarının kolaylaştırılması için de hayatın her alanında kendilerine destek verilmesi gerektiğini ifade eden Karabörk, "Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz yıl sonu etkinlerinde öğrencilerimizin beceri ve yeteneklerini, çeşitli sosyal etkinlikler ile ortaya çıkarmalarını istedik. Bu sosyal etkinliklerle engelli öğrencilerimize yönelik duyarlılık oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Mehteran ve çocukların sunduğu gösteriler beğeni topladı.  Program, yıl içinde yapılan etkinliklerden derlenen sinevizyon gösterisi ve defileyle sona erdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk'ta Engelli Öğrencilerden Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement