Çudef Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Çudef Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Çubuk Dernekler Federasyonu'nun (ÇUDEF) iftar yemeğinde, 55 dernek başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve protokol üyeleri bir araya geldi.

12.07.2014 00:38

Çubuk Dernekler Federasyonu'nun (ÇUDEF) iftar yemeğinde, 55 dernek başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve protokol üyeleri bir araya geldi.

Çubuk'ta 55 derneğin bir araya gelerek oluşturduğu ÇUDEF'in, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu yıl Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yapıldı. İftar programına Çubuk Belediye Başkan Vekili Alaaddin Bezci,  Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, ÇUDEF Başkanı Recep Taş, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice Erkan, AK Parti İlçe Başkanı Dr. Baki Demirbaş, İlçe Müftüsü Bilal Kara, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

İlçe Müftüsü Bilal Kara tarafından yapılan duanın ardından iftar yapıldı.

Yapılan iftarın ardından konuşan Çubuk Belediye Başkan Vekili Alaaddin Bezci, birlik ve beraberliğin ilçedeki en güzel örneğinin yaşandığı iftar sofrasında bulunmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

Daha sonra konuşan ÇUDEF Başkanı Recep Taş ise, yemeğe katılan herkese teşekkür etti. İftara aileleriyle katılan dernek üyelerine teşekkür ettiğini söyleyen Taş, ilçede çok güzel birlik ve beraberliğin oluştuğunu vurguladı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çudef Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement