Dalyan'da Öğrencilerin İftar Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Dalyan'da Öğrencilerin İftar Coşkusu

Dalyan\'da Öğrencilerin İftar Coşkusu

Ortaca'nın Dalyan beldesinde devam eden Yaz Kur'an Kursları, düzenlenen iftar sofralarıyla devam ediyor.

04.08.2013 12:55

Ortaca'nın Dalyan beldesinde devam eden Yaz Kur'an Kursları, düzenlenen iftar sofralarıyla devam ediyor.

Dalyan Beldesi Merkez Camii'nde düzenlenen Yaz Kur'an Kursunda eğitime devam eden öğrenciler, din görevlileri tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Program, din görevlisi Mehmet Taş'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı. Düzenlenen programa katılan Ortaca İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler'de gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada; "Bu tür etkinliklerle Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri arasındaki birlik beraberliği artırmak ve daha da pekiştirmek istediklerini dile getirdi. Müftü Özler; yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen bu etkinliğin Ramazan Ayı içerisinde düzenlenen ikinci etkinlik olduğunu belirtip, yaptığı konuşmasında; "Ramazan Ayı rahmet ve mağfiretin sağanak sağanak yağdığı, yardımlaşma ve paylaşmanın zirveye ulaştığı ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı çok bereketli bir aydır. Bu vesileyle Dalyan'da öğrencilerimize böyle bir iftar programı hazırlanmasında emeği geçen ve bununla beraber düzenlediğimiz ve planladığımız faaliyetler için bizlere her zaman destek olan hayırsever vatandaşlarımız ile din görevlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilerin tamamının katıldığı iftar programı, Müftü Özler'in öğrenciler ile yaptığı sohbetin ve onlara başarılar dilemesinin ardından din görevlisi Şaban Delen'in yaptığı dua ile sona erdi.

Heyecanlı oldukları gözlerden kaçmayan öğrenciler de, böyle güzel bir etkinlikten dolayı emeği geçen herkese teşekkür edip, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalyan'da Öğrencilerin İftar Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement