Demirtaş, Sağlık Sektörünün Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Demirtaş, Sağlık Sektörünün Sorunlarını Dinledi

Demirtaş, Sağlık Sektörünün Sorunlarını Dinledi

Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr.

19.09.2012 15:48

Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Cevdet Şahin düzenlediği kahvaltıda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı misafir etti.

Kahvaltıda, İlkadım ilçesinin sağlık sektöründeki önemini anlatan Başhekim Cevdet Şahin, İlkadım Belediyesi'nin, ilçe merkezinin her geçen gün büyümesi nedeniyle eğitim, spor, kültür alanında yaptığı yatırımların yanı sıra sağlık kurumlarının yol, kaldırım gibi ihtiyaçlarına çözüm için ilçe genelinde aralıksız devam eden çalışmalarını takdir ettiğini söyledi. Sağlık sektöründe çalışan sağlıkçıların sorunlarını Başkan Demirtaş'la paylaşan Başhekim Cevdet Şahin, "İlkadım ilçesine en verimli hizmeti vermek için gece-gündüz çalışan belediye ekiplerine şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise, "Nasıl ki biz belediye olarak ilçemizde yaşayan her ferdin her bireyin refahı ve geleceği için mücadele ediyorsak, sizler de bu bireylerin sağlıklı bir yaşam sürmesi için uğraşıyorsunuz. Dolayısıyla bizler et ve tırnak gibi ayrılmaz öğeleriz. Ben ve çalışma arkadaşlarımın, sizden gelen sorunların çözüme kavuşması noktasında gerekli özveriyi göstereceklerini bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

Başkan Demirtaş, konuşmasının sonunda kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş, Sağlık Sektörünün Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement