Deredeki Buzdolabı Atıkları Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Deredeki Buzdolabı Atıkları Temizleniyor

Deredeki Buzdolabı Atıkları Temizleniyor

Sapanca Gölü'nü besleyen en büyük derelerden İstanbuldere'de bir süre önce bulunan buzdolabı atıklarının temizlenmesi için çalışma başlatıldı

24.10.2013 09:18

Sapanca Gölü'nü besleyen en büyük derelerden İstanbuldere'de bir süre önce bulunan buzdolabı atıklarının temizlenmesi için çalışma başlatıldı.

Sapanca Belediyesi, zabıta ekiplerinin denetimlerde bulduğu 50'ye yakın buzdolabı atığının temizlenmesi için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında derenin Gazipaşa Köprüsü ile Köprübaşı mevkisi arasında kalan bölümünde kepçeler tarafından toplanan buzdolabı atıkları kamyonlarla çöp ve atık toplama merkezine taşındı.

Temizleme çalışmaları hakkında AA muhabirine açıklama yapan Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaşar Öz, atıkları bırakan şahısların belirlendiğini ve cezai işlem başlatılacağını söyledi.

Bayram tatilinin sona ermesinin ardından temizlik çalışmalarının başladığını belirten Öz, "Temizlik çalışmalarımızın 2  yada 3 gün süreceğini tahmin ediyoruz. Sadece buzdolabı değil, diğer atıkları da temizliyoruz. Bundan sonra da benzer durumların yaşanmaması için belediye olarak bazı önlemler alıyoruz. Bu deremiz Sapanca Gölüne akıyor, oradan da binlerce insan su içiyor. Kimsenin vatandaşların sağlığıyla oynamaya hakkı yok" diye konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Deredeki Buzdolabı Atıkları Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement