Develi'de Polis Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Develi'de Polis Haftası Kutlamaları

Develi\'de Polis Haftası Kutlamaları

Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen törende Develi İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert tarafından ilçe meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

10.04.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen törende Develi İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert tarafından ilçe meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Meydandaki tören sonrasında Develi Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü Belgelendirme ve Trafik Denetleme Büro Amirliğinde resepsiyon verdi. Resepsiyona Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, Emniyet Müdürü Ahmet Sert, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, İlçe Spor Müdürü Mete Halıcı, Milli Eğitim Müdürü Ali Aslan, Develi ilçe Müftüsü Cafer Kılıç ile çok sayıda davetli katıldı.

resepsiyonda konuşan Develi Kaymakamı Enver Ünlü, "İlçemiz genelinde görev yapan tüm polislerimizin haftasını ve polis teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, huzurun bozulmaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan polisimize desteklerinden dolayı değerli hemşerilerimize de teşekkür ediyorum. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizden hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Görevleri başındaki polislerimize bu zor görevleri esnasındaki desteklerinden dolayı değerli eş ve çocuklarına teşekkür ediyor, İlçe genelindeki tüm polislerimize selam ve sevgilerimle başarı dileklerimi iletiyorum"dedi.

Develi İlçe Emiyet Müdürü Ahmet Sert ise yaptığı konuşmasında, "170 yıllık köklü bir geçmişe ve geleneğe sahip Emniyet Teşkilatımız, emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir. Bu anlayış doğrultusunda, tüm emniyet teşkilatı olarak üstlendiğimiz bu kutsal görevi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için en başarılı ve en verimli bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğimize olan inancımız tamdır .Bu vesile ile yüm meslektaşlarımızın polis haftasını kutluyorum" ifadesinde bulundu.

Polis haftasıyla münasebetiyle hazırlanan ve üzerinde polis arması olan pasta Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert tarafından kesildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi'de Polis Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement