Devlet Hastanesi Yararına Yemek - Son Dakika
Yerel

Devlet Hastanesi Yararına Yemek

Devlet Hastanesi Yararına Yemek

Sağlık Hizmetleri Destekleme Derneği tarafından yemek düzenlendi.

09.06.2013 13:33

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde Devlet Hastanesi

Sağlık Hizmetleri Destekleme Derneği tarafından yemek düzenlendi.

Çerkezmüsellim Yalçın Restaurant'da gerçekleşen yemekte düzenlenen yemekte resmi protokol ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiğini belirten kaymakam Tamer Orhan, dernek çalışmalarının son yılarda büyük ivme kazandığını belirtti.

Dernek Başkanı Fedai Tacikayan'da yapılan yemekle devlet hastanesine sahip çıkılması adına çok önemli olduğunu belirterek;" Görüldüğü gibi ilçe halkı hastanesine sahip çıkmak adına gerekli adımları atmaktan bugün çekinmediği gibi bundan sonrada üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu göstermiştir. Vatandaş ve devletin dayanışmasıyla birlikte başta Devlet Hastanemiz olmak üzere ilçemizdeki diğer sağlık tesislerinin çok daha güzel ve kaliteli hizmete kavuşacağını ve bu sayede sağlık hizmetini yerinde ve anında çözüleceğine dair kuvvetli bir inanca sahibiz. İnşallah yakın zamanda hastanemizin modernizasyon çalışmalarına hız vereceğiz. Vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarına cevap verebilecek hastanemizin en modern tesis ve ekipmanlara kavuşabilmesi noktasında dernek üyelerimiz, halkımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla el birliği ile daha iyi terlere getireceğimize inanıyorum." Dedi.

Yemeğe kaymakam Tamer Orhan, Belediye Başkanı Hasan İrtem, AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

(ME)

09.06.2013 13: 23: 11

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devlet Hastanesi Yararına Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement