Devrek'te Rüştü Onur'un Büstü Yenilendi, Müfide Güzin Anadol'un Büstü Dikildi - Son Dakika
Yerel

Devrek'te Rüştü Onur'un Büstü Yenilendi, Müfide Güzin Anadol'un Büstü Dikildi

Devrek\'te Rüştü Onur\'un Büstü Yenilendi, Müfide Güzin Anadol\'un Büstü Dikildi

Devrek Cumhuriyet Alanı'nda bulunan şair Rüştü Onur'un büstü yenilenirken, şair-yazar Müfide Güzin Anadol'un da büstü yaptırılarak yine aynı parka dikildi.yine aynı alana Devrekli şair-yazar Müfide Güzin Anadol'un da büstü yaptırılarak dikildi.

25.03.2013 16:27

Devrek Cumhuriyet Alanı'nda bulunan şair Rüştü Onur'un büstü yenilenirken, şair-yazar Müfide Güzin Anadol'un da büstü yaptırılarak yine aynı parka dikildi.

Devrek Belediyesi tarafından, şair Rüştü Onur'un büstü yenilenirken,

yine aynı alana Devrekli şair-yazar Müfide Güzin Anadol'un da büstü yaptırılarak dikildi. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek'in adını dünyaya duyuran Devrekli şair Rüştü Onur ve yine Devrekli şair-yazar Müfide Güzin Anadol'un büstlerini şehrin en önemli alanına diktirmekten büyük bir mutluluk duyduğunu, dile getirdi.

Başkan Semerci yaptığı konuşmada, "Devrekli şairimiz Rüştü Onur'un Cumhuriyet Alanımızda bulunan büstünü yeniledik. Yine bir başka şair-yazarımız Müfide Güzin Anadol'un da büstünü yaptırdık. Yani iki Devrekli şair ve yazarlarımızın büstleri karşılıklı olarak aynı parka dikmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Devrek'imizin edebiyat alanında ismini ülke geneline ve yurtdışında duyuran bu şairlerimize vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz" dedi.

Rüştü Onur'un İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan mezarının ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan tarafından yaptırılacağını basında okuduğunu söyleyen Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Belediye olarak biz de Rüştü Onur ve ailesinin mezarını yapmaya hazırız ancak çok değerli oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın bu mezarları yaptırdığını öğrendik. Kendisine Rüştü Onur'un hemşerileri olarak, Devrekliler olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Rüştü Onur Devrek Cumhuriyet Alanı'nda bulunan büstünün yenilendiğini ve yine Devrekli şair-yazar Müfide Güzin Anadol'un büstlünün

dikildigini kaydeden Başkan Semerci, büstlerin açılışları için başta Yılmaz Erdoğan olmak üzere tüm Kelebeğin Rüyası Film ekibini Devrek'e davet ettiklerini, söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek'te Rüştü Onur'un Büstü Yenilendi, Müfide Güzin Anadol'un Büstü Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement