Devrek TSO, Bursa Tarım Fuarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Devrek TSO, Bursa Tarım Fuarına Katıldı

Devrek TSO, Bursa Tarım Fuarına Katıldı

Zonguldak Devrek TSO ile İlçe Tarım Müdürlüğünden yöneticiler, 11. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na katıldı.

08.10.2013 13:42  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkan ve üyeleri ile İlçe Tarım Müdürlüğü'nden yöneticiler, Bursa'da düzenlenen 11. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na katıldı.

Fuarla ilgili değerlendirme yapan TSO Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Yıldız, aralarında çiftçilerin de bulunduğu 50 kişilik bir heyetle fuarı gezdiklerini ifade etti. Yıldız; "Bu yıl 11. Düzenlenen Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, üyelerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Fuar'da tarım alanında uygulanan yeni teknolojileri görme imkanı bulduk. Bu teknolojileri nasıl kullanırız, Devrek ilçemizde ve köylerimizde tarımın yaygınlaşması için neler yapabiliriz, ürünlerini daha verimli bir şekilde nasıl üretebiliriz, bizler bunların hedefindeyiz. Tarım fuarı üyelerimiz için verimli geçtiği bu gibi fuarlara her yıl katılmak amacındayız" dedi.

Bu arada, şu anda Bursa Vali Yardımcılığı görevini yürüten eski Devrek Kaymakamı İsmail Demirhan'ın, Devrek TSO yöneticilerine fuar gezisinde eşlik ettiği belirtildi. Devrek TSO Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Yıldız tarafından günün anısına İsmail Demirhan'a Devrek Bastonu hediye edildi.

Devrek heyeti ayrıca Bursa Ağaköy'de bulunan S.S. Ağaköy Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi yöneticileri tarafından ağırlandı. Kooperatifin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi alan Devrekli iş adamları, armut bahçeleri ve kooperatif bünyesinde kurulan soğuk hava depolarını da gezdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek TSO, Bursa Tarım Fuarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement