Dicle Elektrik Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Dicle Elektrik Yaşlıları Unutmadı

Dicle Elektrik Yaşlıları Unutmadı

Dicle Elektrik’in Mardin’deki yöneticileri, Yaşlılar Haftası kapsamında kentteki yaşlıları ziyaret etti.

23.03.2015 15:36

Dicle Elektrik'in Mardin'deki yöneticileri, Yaşlılar Haftası kapsamında kentteki yaşlıları ziyaret etti.

Dicle EDAŞ Mardin İl Müdürü Tekin Türk ve Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (Dicle EPSAŞ) İl Müdürü Ekrem Yalçın, Mardin Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Faika Hamidi ve dernek üyeleri ile birlikte bazı yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Yaşlıların elini öperek sağlık durumlarını soran ve berberlerinde getirdiği çiçekleri onlara veren Türk, yaşlıları ziyaret etmek için günlere endekslenmemek gerektiğine vurgu yaptı.

"YAŞLILARIMIZI TEK BAŞLARINA BIRAKMAMALIYIZ"

Bizlere emanet olan yaşlı insanlara saygı ve sevgimizi göstermek için her günün önemli olduğunu hatırlatan Türk, "Yaşlılara olan ilgi ve sevgimizi her zaman en üst düzeyde tutmamız gerekir. Ömrünün büyük kısmını topluma ve çocuklarına adayan yaşlılarımız, bakıma muhtaç hale geldiklerinde onları tek başlarına bırakmamalıyız. Yaşlılarımıza insan onuruna yakışır bir şekilde bakmamız ve onlara aile ortamındaki sevgiyi göstermemiz gerekir" dedi.

Ziyaret sırasında yaşlılarla sohbet eden Dicle EPSAŞ İl Müdürü Ekrem Yalçın ise, dini ve örfi bir görev olarak yaşlılara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Yalçın, "Yaşlılara mecburi bir görevmiş gibi değil, gönüllü ve içten bir şekilde sahip çıkmamız, onlara gerekli sevgi ve saygıyı göstermemiz gerekir" şeklinde konuştu.

Böyle bir günde hatırlanmaktan dolayı mutlu olan yaşlılar ise, Dicle Elektrik yöneticilerine teşekkür etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dicle Elektrik Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement