Dil Bayramı "Ödemiş Ağzı" ile Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Dil Bayramı "Ödemiş Ağzı" ile Kutlandı

Dil Bayramı "Ödemiş Ağzı" ile Kutlandı

Ödemiş Özel Oluşum Koleji, "26 Eylül Dil Bayramı" çerçevesinde Ödemiş ağzı araştırmacılarından Münih Üniversitesi Türkoloji Bölümü öğretim görevlisi Doç.Dr.Özgür Savaşçı'nın katılımıyla konferans gerçekleştirdi.

27.09.2013 15:18

Ödemiş Özel Oluşum Koleji, "26 Eylül Dil Bayramı" çerçevesinde Ödemiş ağzı araştırmacılarından Münih Üniversitesi Türkoloji Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Özgür Savaşçı'nın katılımıyla konferans gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından ilgi ile dinlenen Savaşçı, okuduğu Ödemişçe şiirler ve sözlerle de beğeni topladı.

Küçük Menderes havzasının kültürel açıdan kapasitesinin farkına varılması gerektiğini söyleyen Doç. Dr. Özgür Savaşçı, Ödemiş kültürüne ve kültür değerlerine daha fazla sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi. Eğitici ve eğlendirici geçen etkinliğin sonunda Özel Oluşum Koleji kurucu temsilcisi Hande Özel ve İlköğretim Okul Müdürü Muammer Arıkan, Doç. Dr. Özgür Savaşçı'ya çiçek takdim ederek, teşekkürlerini ilettiler. Tören sonunda kısa bir konuşma yapan kurucu temsilcisi Hande Özel, Özel Oluşum Koleji olarak bu ve buna benzeyen pek çok etkinliğe imza atacaklarının altını çizerek katılımcılara teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dil Bayramı 'Ödemiş Ağzı' ile Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement