Dilovası'nda 307 Çocuk İçin Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda 307 Çocuk İçin Sünnet Şöleni

Dilovası\'nda 307 Çocuk İçin Sünnet Şöleni

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 307 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

30.08.2015 13:19

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 307 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Dilovası Belediyesi'nce her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde bu yılda 307 çocuk ücretsiz sünnet oldu. Dilovası'nın en büyük camilerinden olan Orhangazi Camii'nde Cuma namazı öncesinde Dilovası İlçe Müftüsü Resul Haksöyler ve hocalar tarafından mevlit ilahi ve Kuran-ı Kerim okundu. Son günlerde artan terör olayları ve gelen şehit haberleri nedeniyle konser, müzik ve eğlence programları ise iptal edildi.

Düzenlenen Mevlit programından sonra düzenlenen etkinliklere Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte Kaymakam Hulusi Şahin, Dilovası İlçe Müftüsü M.Resul Haksöyler ve sünnet çocuklarının aileleri katıldı. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezinin açık alanında, sünnet çocukları için palyaço gösterileri, illüzyon ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Sünnet çocukları yapılan bu etkinliklerle hoşça vakit geçirdiler.

Törende konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "307 yavrumuzun ilk mürüvvetine, ilk heyecanına ortak olduk. Delikanlılığa adım atan evlatlarımız vatana, millete hayırlı bir evlat olarak yetişirler inşallah. Katıldığınız için hepinize şükranlarımı sunuyor, sünnet programımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu yıl ilçemizde yaşayan 307 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. Proje kapsamında çocuklarımızın muayenelerinden sünnet sonrası bakımlarına kadar ilgilenen ASM yetkililerine ve doktorlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada sünnet şölenimizi tamamlıyoruz. Bu çerçevede sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun diliyorum. Çocuklarımızı tebrik ediyor, siz değerli ailelerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda 307 Çocuk İçin Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement