Dilovası'nda Karne Şenliği - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Karne Şenliği

Dilovası\'nda Karne Şenliği

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Çerkeşli Nuh Çimento İlköğretim Okulunda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

14.06.2014 09:37  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Çerkeşli Nuh Çimento İlköğretim Okulu'nda öğrencilere karne heyecanına ortak oldu.

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Osman Yırtıcı, Çerkeşli Nuh Çimento İlk ve Ortaöğretim Okul Müdürü Hasan Tekin ve Çerkeşli Mahalle Muhtarı Aytaç Erdem, Çerkeşli Nuh Çimento İlk ve Ortaöğretim Okulu'nda öğrencilere karnelerini verdiler. Öğrenciler, düzenlenen etkinlikte Kafkas Oyunları oynayarak izleyenleri hayran bıraktılar. Karne mutluluğunu, öğretmenleri ve velileriyle paylaşan öğrenciler, bir dönemi daha geride bırakarak eğitim hayatlarının bir sonraki basamağına adım attılar. Kaymakam Şahin, Başkan Toltar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verip kendilerini başarılarından dolayı tebrik ederek hep birlikte fotoğraf çektirdiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Karne Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement