Dilovası'nda Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Dilovası\'nda Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol bakım ve onarım ekipleri, bozulan asfalt ve parke yollarının yenileme çalışmalarına devam ediyor.

15.06.2016 11:06

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol bakım ve onarım ekipleri, bozulan asfalt ve parke yollarının yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Dilovası Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, PALGAZ, TELEKOM ve İSU'nun çalışmaları sonucu bozulan sokak araları ve caddelerin yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kentin her noktasında belediye hizmetlerinin hissedildiğinin altını çizen Dilovası Belediye Başkanı Ali Taltar, "Yapılan çalışmalarla ilçemizi hizmet alımı anlamında önemli bir noktaya getirdik, fakat yapılanları asla yeterli görmüyoruz, daha çok yapılacak ve hayata geçirilecek projelerimiz var. Çeşitli hizmet birimlerinin yaptıkları çalışmalardan sonra zemini bozulan asfalt yollarımızı ivedilikle tekrar asfaltlayarak halkımızı tozdan ve yağışlı havalarda ise çamurdan korumuş oluyoruz. Yeniden elden geçirilen bu yollarımız yaya ve araç trafiği için güvenli hale getirilerek olası kaza ve istenmeyen kötü olaylarında önüne geçilmiş oluyor. Yol Yapım ve Onarım ekiplerimizi gayretli ve titiz çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement