Adapazarı Belediye Başkanı Dişli'den AA'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli'den AA'ya Ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli\'den AA\'ya Ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdür Vekili Murat Paksoy'u ziyaret etti.

05.02.2014 15:46  Güncelleme: 15:49

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdür Vekili Murat Paksoy'u ziyaret etti.

Dişli, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart'taki yerel seçim çalışmaları kapsamında basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Çalışmalar kapsamında sivil toplum örgütlerini ve mahalleleri de ziyaret edeceklerini kaydeden Dişli, projelerini anlatmak istediklerini aktardı.

"İşi sıkı tutmak lazım. Seçim vicdani bir hareket, bu vicdani hareketin doğru olabilmesi için insanları iyi bilgilendirmek lazım" diyen Dişli, bunun için üst düzey gayret göstereceklerini anlattı.

Dişli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"2004 yılında başkan olduğum zaman belediyenin bütçesi 11 milyon liraydı. 2013'te 67 milyon lira olarak bütçeyi bağladık. 2014 yılındaki hedef 72 milyon lira olarak yol haritamızı çizdik. Bununla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Siyasi istikrar çok önemli. Çalışmalarımızı sıkı tutuyoruz, işleri bu noktaya getirmiş vaziyetteyiz. Birçok projenin altına imza attım. Bundan sonra da projeleri eksiltmeden, inşallah artırarak devam edeceğiz. Proje çalışmalarımızı sürdürüyoruz ama bu çalışmalarda bazen hiç elinizde olmayan nedenlerden dolayı konuşulan proje hayata geçemiyor. Bundan dolayı konuşmalarımıza da dikkat ediyoruz. Projeleri dikkatli açıklamak istiyoruz. İnşallah sırası geldikçe projeleri konuşacağız ve paylaşacağız."

Bölge Müdür Vekili Paksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AA'nın yerel seçimlerde etkin habercilik örneği sergileyeceğini, seçim sonuçlarını en kısa sürede ve doğru şekilde abonelerine aktaracağını dile getirdi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adapazarı Belediye Başkanı Dişli'den AA'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement