Doğalgaz İçin İlçelerde Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Doğalgaz İçin İlçelerde Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Doğalgaz İçin İlçelerde Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Çorum'un Alaca, Osmancık ve İskilip ilçelerinin doğalgaza kavuşturulması çalışmaları kapsamında kamuoyunu bilgilendiricici toplantılar düzenlenecek.

23.07.2013 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Alaca, Osmancık ve İskilip ilçelerinin doğalgaza kavuşturulması çalışmaları kapsamında kamuoyunu bilgilendiricici toplantılar düzenlenecek.

Alaca, Osmancık ve İskilip ilçelerinin doğalgazla buluşturulması çalışmaları kapsamında AK parti Çorum milletvekili Salim Uslu Uslu başkanlığında Osmancık ilçesinde yapılan toplantının ardından ikinci bir toplantıda Valilik makamında yapıldı. Vali Sabri Başköy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekilleri Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan, İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, YEDAŞ İl Müdürü İlyas Akyol katıldı.

Toplantının ardından yazılı bir açıklama yapılarak, mevcut doğalgaz dağıtım bölgeleri lisans kapsamı dışında kalan ilçelere doğalgaz ulaştırılması amacıyla, BOTAŞ Genel Müdürlüğünün görevlendirilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı'nın 26.04.2013 tarih ve 28631 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdinin hatırlatıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kararname doğrultusunda hazırlanan Usul ve Esaslarla, yapılacak çalışmalara ilişkin yazı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanının imzasıyla 81 ilin Valiliğine 18.07.2013 tarihinde bildirilmiştir. Çorum Valiliğinde yapılan toplantıda; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından valiliğe gönderilen yazı değerlendirilerek bu konuda kamuoyunun bilgilendirilmesi kararlaştırılmış olup adı geçen ilçelerde bilgilendirme toplantıları yapılacaktır" - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğalgaz İçin İlçelerde Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement