Doktorlar Sağlık İçin Mamak Yollarında - Son Dakika
Yerel

Doktorlar Sağlık İçin Mamak Yollarında

Mamak Belediyesi’nin örnek hizmetlerinden biri olan Evde Muayene ve Sağlık hizmeti vatandaşlara sağlık ulaştırmaya devam ediyor.

08.04.2015 14:06

Mamak Belediyesi'nin örnek hizmetlerinden biri olan Evde Muayene ve Sağlık hizmeti vatandaşlara sağlık ulaştırmaya devam ediyor. Yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştirilen Evde Muayene ve Sağlık Hizmeti'nden bu güne kadar on binlerce vatandaş faydalandı. Hizmet çerçevesinde hastalardan; kan alımı, muayene, enjeksiyon, pansuman, serum, sonda, kan şeker ölçümü, kolostomi bakımı yapılıyor. Ayrıca ihtiyacı olan hastalara yönelik mama, hasta bezi, yatak koruyucu, havalı yatak ve tıbbi malzeme desteği de sağlanıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "Sağlık gibi son derece hassas bir konuda ekiplerimiz Mamaklı vatandaşlarımıza destek sağlıyor. Kimsesi olmayan, yaşlı ve engeli bulunan yani sağlık hizmetlerine ulaşmakta güçlük çeken vatandaşlarımızın ayağına giden sağlık ekipleri düzenli kontrollerini gerçekleştiriyor. Sağlık hizmeti vatandaşlarımız arasında büyük bir memnuniyetle karşılanıyor" dedi.

UZMAN EKİP VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Uzman ekipler tarafından yürütülen sağlık hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar doğrudan Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne müracaat edebilecekleri gibi Alo Mamak 444 0 149, 550 70 21, 550 70 36 ve 550 70 68'i arayarak hizmet talebinde bulunabiliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doktorlar Sağlık İçin Mamak Yollarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement