Dolandırıcılığa Broşürlü Önlem - Son Dakika
Yerel

Dolandırıcılığa Broşürlü Önlem

Dolandırıcılığa Broşürlü Önlem

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, vatandaşları “sigorta ve telefon dolandırıcılığı” konularında uyararak broşür dağıttı.

25.03.2015 13:55

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, vatandaşları "sigorta ve telefon dolandırıcılığı" konularında uyararak broşür dağıttı.

Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, Ünye Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak dolandırıcılık konusunda esnaf, banka müşterileri ve sokaktaki vatandaşlarla tek tek konuşarak uyarılarda bulundu, broşür dağıttı.

Toplum Destekli Polis Komiseri Hasan Güven, "Telefonla dolandırıcılık konusunda broşür dağıtımı ve belediyenin ilan servisinden yapılan anonslarla vatandaşa bilgilendirme yapıyoruz. Esnafımızı ve banka müşterilerini başta olmak üzere vatandaşları bilgilendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ne kadar fazla kitleye ulaşabilirsek amacımıza o kadar yaklaşmış olacağız. Tek isteğimiz insanlarımızın dolandırıcılara inanmamaları, bu konuda dikkatli davranmaları. Umarım bu tarz olaylarla karşılaşmayız" dedi.

Komiseri Hasan Güven, vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında "155 Polis İmdat" hattından polise bilgi vermelerini istedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dolandırıcılığa Broşürlü Önlem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement